Vacature: Gemeente Aa en Hunze zoekt nauwkeurige beheerder basisregistraties (BAG-BGT)

24 sep , 12:48 Nieuws
image 7 66c472e1edeed

Vacature: Gemeente Aa en Hunze zoekt nauwkeurige beheerder basisregistraties (BAG-BGT)

De gemeente Aa en Hunze is op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste beheerder basisregistraties (BAG-BGT) om het team Facilitaire Zaken te versterken. Ben jij een dienstverlenende professional op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wat houdt de functie in?

Als beheerder basisregistraties (BAG-BGT) ben je verantwoordelijk voor het accuraat verwerken en beheren van gegevens met betrekking tot de bebouwde en onbebouwde omgeving. Je adviseert proactief over ontwikkelingen en onderhoudt samenwerkingsverbanden met diverse collega's.

Belangrijke taken zijn onder andere:

  • Verwerken van omgevingsvergunningen
  • Opstellen van huisnummerbesluiten
  • Opvragen van gebruiksoppervlaktes
  • Afhandelen van interne en externe terugmeldingen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat met HBO werk- en denkniveau, die nauwkeurig, communicatief en teamgericht is. Kennis van WOZ-administratie en ervaring met Neuron Stelsel Registratie zijn een pré. Samenwerken, verantwoordelijkheid en klantgerichtheid behoren tot je kerncompetenties.

Wat bieden wij?

Als beheerder basisregistraties bij de gemeente Aa en Hunze ontvang je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en werk je in een fijne en ondersteunende werkomgeving.

Over de gemeente Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze is een van de grootste plattelandsgemeenten in Nederland en streeft ernaar de omgeving mooi te houden en te verbeteren. Werk samen met ruim 350 collega's aan maatschappelijke vraagstukken en draag bij aan een betere leefomgeving.