Team Belastingen Voert Belastingtaken Uit Voor Drie Gemeenten

26 sep , 11:34 Nieuws
image 2 66c472e1a27a8

Team Belastingen Voert Belastingtaken Uit Voor Drie Gemeenten

Het team belastingen is verantwoordelijk voor het uitvoeren van belastingtaken voor drie gemeenten: Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Deze functie valt binnen het cluster ondersteuning.

Team Samenstelling

Het team bestaat uit 27 medewerkers en maakt deel uit van de gemeente Aa en Hunze. Het team is verdeeld over de clusters Heffen, Innen, WOZ en Ondersteuning.

Vacature in Cluster Ondersteuning

Binnen het cluster ondersteuning is momenteel een vacature beschikbaar. De taken van deze medewerker omvatten onder andere het opstellen van belastingverordeningen, advisering over WOZ en belastingen, behandeling van juridische vraagstukken, en het afhandelen van bezwaren en beroepen.

Profiel van de Ideale Kandidaat

De geschikte kandidaat voor deze functie heeft hbo werk- en denkniveau, relevante werkervaring en kennis van juridische en beleidsmatige aspecten van gemeentelijke belastingen. Daarnaast is een klantgerichte instelling, probleemoplossend vermogen en goede communicatieve vaardigheden vereist.

Aanbod en Arbeidsvoorwaarden

De vacature biedt een goed salaris in schaal 8, secundaire arbeidsvoorwaarden zoals studiefaciliteiten en individueel keuzebudget, en mogelijkheden tot persoonlijke analyse en ontwikkeling. De functie is voor 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Meer Informatie en Sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Tonnie Vos, teamleider, of Britt Pesman, junior HR-adviseur. Geïnteresseerden kunnen solliciteren door hun motivatie en CV te uploaden via Vooruit in Drenthe tot en met 9 oktober 2024.