Openbare Vergadering van Adviesraad Sociaal Domein in Gemeente Aa en Hunze

20 sep , 11:30 Nieuws
image 11 66c475c3d7206

Openbare Vergadering Adviesraad Sociaal Domein

Op maandag 30 september om 19.30 uur nodigt de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Aa en Hunze u uit voor een openbare vergadering in de raadzaal van het gemeentehuis te Gieten. Deze vergadering is openbaar voor alle geïnteresseerden.

Bijwonen van de Vergadering

Wilt u de vergadering bijwonen? U bent van harte welkom als toehoorder op de publieke tribune. De inloop begint om 19.15 uur, zodat u tijdig aanwezig kunt zijn.

Meer Informatie

Meer informatie over de Adviesraad en de aanstaande vergadering is te vinden op www.aaenhunze.nl/adviesraad. Hier kunt u zich voorbereiden en inzicht krijgen in de onderwerpen die worden besproken.

Nieuwe Leden Gezocht

De Adviesraad Sociaal Domein is op zoek naar nieuwe leden. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de adviesraadleden voor een kennismakingsgesprek. U kunt ook de vergadering bijwonen om de sfeer te proeven en te zien of lidmaatschap iets voor u is.
Contactpersonen:
Ellen Diemers - 06-23603855
Liesbeth Stolker - 06-21480067
Kom langs op 30 september en ontdek de mogelijkheden om betrokken te zijn bij belangrijke besluitvorming binnen de gemeente Aa en Hunze.