Besluiten Gemeenteraad: Ontwerp tankstation en twee-onder-één-kap woning goedgekeurd

20 sep , 11:36 Nieuws
image 8 66c472e20f514

Belangrijke Besluiten van de Gemeenteraad

In de gemeentelijke politiek spelen verschillende partijen een rol. De raad, bestaande uit 21 gekozen volksvertegenwoordigers, heeft de verantwoordelijkheid om het beleid vast te stellen en te controleren. Het college van burgemeester en wethouders zorgt voor de voorbereiding en uitvoering van deze beleidsbesluiten.

Uit de Raad: Besluiten van 19 september 2024

Tijdens de Raadsvergadering van 19 september 2024 zijn er belangrijke besluiten genomen door de gemeenteraad:
  • Ontwerp Verklaring van Geen Bedenkingen - Onbemand Tankstation

    De gemeenteraad heeft een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor de realisatie van een onbemand tankstation voor vrachtwagens aan de Steenkamp 12 in Gieten. Deze plannen liggen 6 weken ter inzage voor eventuele zienswijzen.

  • Definitieve Verklaring van Geen Bedenkingen - Twee-onder-één-kap Woning

    Er is ook een definitieve verklaring van geen bedenkingen vastgesteld voor de bouw van een twee-onder-één-kap woning aan de Kampstraat 23/25 in Eext. De gemeente biedt een mogelijkheid tot beroep gedurende een periode van 6 weken.

  • Verantwoording Fractievergoeding 2023

    De raad heeft de verantwoording van de fractievergoedingen van 2023 goedgekeurd conform de Verordening ambtelijke bijstand en fractieondersteuning.

  • Motie Tweede Agrarische Bedrijfswoning

    Een motie voor de realisatie van een tweede agrarische bedrijfswoning is aangenomen door de gemeenteraad op initiatief van Gemeentebelangen. Hiermee wordt het college opgeroepen om beleidsregels te ontwikkelen voor dit doel.

Wilt u meer informatie of in gesprek gaan met de gemeenteraad? Bezoek dan aaenhunze.bestuurlijkeinformatie.nl voor meer details.