Gemeente Aa en Hunze zoekt Financieel Adviseur: Vacature voor (Junior) Financieel Adviseur

13 sep , 10:35 Nieuws
image 1 66c472de9d9c0

Gemeente Aa en Hunze zoekt Financieel Adviseur: Vacature voor (Junior) Financieel Adviseur

De gemeente Aa en Hunze is op zoek naar een (junior) financieel adviseur die met frisse ideeën en energie ons team komt versterken. Ben jij klaar om jouw financiële skills in te zetten en uitgedaagd te worden? Lees dan verder!

Over het team Financiën

Het team Financiën bestaat uit twee disciplines: Financiële Administratie en Financieel Beleid & Control. Hier ontwikkel je financieel beleid, voer je de financiële administratie uit en adviseer je over financiële vraagstukken.

Wat ga je doen?

Als financieel adviseur specialiseer je je in het sociaal domein en werk je nauw samen met je collega's. Je adviseert bij voorstellen, stelt financiële beleidsstukken op en houdt trends en ontwikkelingen scherp in de gaten.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat is financieel deskundig en kan goed schakelen binnen het vakgebied. Of je nu gemeentelijke ervaring hebt of net je financiële studie hebt afgerond op hbo- of wo-niveau, aarzel niet om te solliciteren!

Wat bieden wij?

Bij de gemeente Aa en Hunze wacht een uitstekend salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden op jou. Verder krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving met leuke collega's.

Over Gemeente Aa en Hunze

Ontdek de uitdagende plattelandsgemeente Aa en Hunze, waar je samen met ruim 250 collega's werkt aan een mooiere omgeving. Verbondenheid en initiatief staan centraal in ons dagelijks werk.

Solliciteer nu!

Heb jij de finance skills die de gemeente Aa en Hunze zoekt? Solliciteer voor 27 september 2024 via Vooruit in Drenthe en maak deel uit van ons team!