Piets weerbericht: de zon heeft vandaag moeilijk

Foto:

Vandaag veel bewolking met vanmorgen buien of buitjes. Vanmiddag vanuit het noorden over op droog weer. Het zuiden en zuidoosten blijven vanmiddag tot de avond regenachtig. De zon heeft het vandaag moeilijk. De zon heeft het vandaag moeilijk en temperaturen van 7 tot 9 graden. De wind uit west tot noordwest, matig tot vrij krachtig. In de avond in het zuiden en zuidoosten eerst nog regen. Later in de avond is het overal droog weer. De komende nacht vanuit het noorden buien met kans op onweer en hagel. Vannacht temperaturen rond 2 of 3 graden. Een harde wind.

Buien en buitjes

Woensdag veel bewolking met buien en buitjes. In de vroege ochtend nog kans op pittige buien met onweer, hagel en windstoten. In de middag met name in het noorden de zon erdoor. Overdag 5 tot 8 graden. Een matige tot krachtige noordwest tot westenwind. Windstoten in kracht 7. In het Waddengebied een harde wind met windstoten in kracht 8 of 9. In de nacht een (winterse) bui en temperaturen rond of iets boven de nul graden. Kans op grondvorst en gladheid!

Grondvorst en plaatselijke gladheid

Donderdag en vrijdag veel bewolking, buien met overdag temperaturen rond 5 of 6 graden. In de nachten rond of iets boven nul. Kans op grondvorst en plaatselijke gladheid. Zaterdag en zondag periodiek regen, misschien eerst ook natte sneeuw.

 

Het bericht Piets weerbericht: de zon heeft vandaag moeilijk verscheen eerst op Nieuws.nl.

Cookieinstellingen