Piets weerbericht: mist en verder droog weer vandaag

Foto:

Verkeerswaarschuwing: Vanmorgen eerst nevel, mist en dichte mist.  De mist zal maar langzaam oplossen. Vandaag een lange periode met  meest droog weer met opnieuw een kil karakter. Soms wat motregen of lichte regen met nevelig weer of mist. Temperaturen rond 3 tot 5 graden. In de middag vanuit het westen regen en lichte regen en kans op natte sneeuw. De wind uit zuidoost tot zuid is matig tot vrij krachtig en voelt onvriendelijk kouder aan. Vanavond regen en natte sneeuw. In de nacht +1 tot +4 graden.

Dinsdag

Dinsdag hooguit een buitje in het noorden. De zon is terug. Overdag 5 tot 7 graden. De wind uit zuidelijke richtingen is matig tot vrij krachtig. Het voelt waterkoud aan. In de avond en nacht regen met natte sneeuw en in de nacht +1 tot +3 graden. In Zeeland 5 graden.

Woensdag

Woensdag is er veel bewolking met hooguit een buitje en overdag 6 of 7 graden. Een matige wind uit zuid tot zuidoost. In de nacht 0 tot +4 graden. Donderdag wat regen en overdag 3 of 4 graden met een matige wind uit zuidoost. In de avond en nacht kans op natte sneeuw en in de nacht 0 of +1 graden. Vrijdag bewolkt en wat regen met overdag 3 tot 6 graden. In de avond en nacht kans op natte sneeuw. Zaterdag nog kil en wat regen. Zondag 7 graden en regen of lichte regen.

Het bericht Piets weerbericht: mist en verder droog weer vandaag verscheen eerst op Nieuws.nl.

Cookieinstellingen