Open Huis bij Drenthe College

Open Huis Drenthe College.
Foto:

Wie op zoek is naar een mbo-opleiding is morgen en overmorgen welkom bij het Open Huis – Ontdek DC! van Drenthe College. Belangstellenden zijn tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom om de schoolgebouwen in Assen, Emmen of Meppel te bezoeken en voorlichtingen van opleidingsrichtingen bij te wonen.

Vooraf aanmelden voor het Open Huis is verplicht en mogelijk via drenthecollege.nl/events. Er kan gekozen worden voor een voorlichting van een (opleidings)richting of een algemeen locatiebezoek. Studiekiezers kunnen sfeerproeven en ontdekken welke mbo-opleidingen er allemaal zijn. Studenten en docenten zijn aanwezig en staan bezoekers in de (praktijk)lokalen graag te woord.

Coronaproof
Om de veiligheid te kunnen waarborgen wordt het Open Huis coronaproof ingericht en zijn de RIVM- aanbevelingen en maatregelen van kracht. Mondkapjes zijn in de schoolgebouwen verplicht en de lokalen zijn ingericht met het oog op anderhalve meter afstand.

E-commerce manager
Tijdens het Open Huis bij Drenthe College Assen is er speciale aandacht voor drie nieuwe opleidingen in de richting van Handel & Ondernemen: Vakman – Ondernemer, Leidinggevende Team/Afdeling/Project en E-commerce manager. Dit zijn niveau 4-opleidingen, die in september 2022 van start gaan, waarbij leidinggeven, managen en ondernemen centraal staan. De eerste twee genoemde opleidingen zijn éénjarige kopklassen. Studenten met een mbo-diploma niveau 3 kunnen in één jaar hun diploma niveau 4 halen.

Meer informatie is te vinden op drenthecollege.nl/studiekeuze. Bekijk de virtuele rondleidingen van de DC-locaties, kom in contact met studenten, lees ervaringsverhalen of doe de beroepskeuzetest. Ook is het mogelijk om op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur contact op te nemen met het Infoteam via [email protected], 0800-8812345 (gratis), WhatsApp: 06 30229732 of via de live-chat op drenthecollege.nl.

Bron en foto: Drenthe College.

Reacties

Cookieinstellingen