Verkeerd beladen en te lange combinatie door politie van de weg gehaald

Foto: Politie

GASSELTERNIJVEEN – De politie heeft vanmorgen een combinatie van de weg gehaald tussen Stadskanaal en Gasselternijveen.

De politie zag de combinatie rijden over de N366 bij Stadskanaal. De N366 werd bezaaid met tarwe. dat is natuurlijk ook hinderlijk voor het overige verkeer wat achter de combinatie rijdt. Vervolgens is de combinatie aan de kant gezet aan de Noordzijde te Gasselternijveen.

De oplegger was met bijna een meter verlengd om net 3 extra balen mee te kunnen nemen. Na meting bleek de maximale lengte 19.73m te zijn en de maximale lengte van 18,75m met gecorrigeerd 97cm te zijn overschreden.

Voor het niet afdekken van de lading en het overschrijden van de maximale lengte is de chauffeur proces-verbaal aangezegd. Tevens is de chauffeur een maatregel opgelegd. Dit houdt in dat hij op deze wijze niet verder mag rijden. Doet hij dit wel maakt hij zich schuldig aan het niet voldoen aan een bevel of vordering. Omdat de overtredingen en maatregel gelijk wordt vastgelegd in het politiesysteem is het voor elke agent zichtbaar wat er scheelt aan deze combinatie.

 

<hr />

<strong>SHOP LOKAAL</strong> – Vind wat je zoekt in ons <a href=”/bedrijvengids/”>Online Warenhuis</a>!

<hr />

<strong>DEEL DIT BERICHT</strong> – Klik op één van de icoontjes <img class=”alignnone wp-image-6126″ src=”https://cdn.nieuws.nl/media/sites/105/2021/01/19095222/socialicoontjes-1.png” alt=”” width=”76″ height=”43″ /> boven de foto bij dit bericht.

<hr />

<strong>ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL </strong>-
<ul>
<li>Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:</li>
<li><span style=”color: #ffffff;”>.</span></li>
<li>

nieuwsbrief

</li>
</ul>

<hr />