Dorp Amen boos op gemeente na zoveelste ongeval door dikke laag grind op kruising

Foto: RJ

AMEN – De hulpdiensten werden vanmiddag opgeroepen voor een ongeval in het dorp Amen.

Op de gelijknamige straat was een auto uit de bocht gevlogen en daarna in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurster kon zelf uit haar auto komen en is door bewoners opgevangen in afwachting van de ambulance.

De bestuurster had wat last van haar enkel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De brandweer kwam nog ter plaatse om de auto te controleren, maar zij konden snel terug keren naar de kazerne.

Buurtbewoners kwamen poolshoogte nemen omdat zij sirenes hoorden, en al wisten hoe laat het was. Afgelopen woensdag hebben zij de gemeente gebeld om te klagen over de grote laag grind die op de kruising ligt. Afgelopen week zijn er meerdere fietsers, motoren en scooterrijders onderuit gegaan op deze kruising, en een kruising verderop in de straat.

De politie kreeg lucht van deze klachten en heeft een onderzoek ingesteld naar het grind dat op de weg ligt. Ook zij constateerden een te dikke laag grind en hebben proces-verbaal opgemaakt. Deze zal samen met het schadeformulier van de bestuurster van de auto naar de gemeente gaan. Ook is er nogmaals een bericht naar de gemeente gedaan om het overtollige grind zo snel mogelijk te verwijderen.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen