Welke Drentse vrijwilligers verdienen een compliment?

Foto:

Welke groep vrijwilligers verdient een compliment voor een onmisbare bijdrage aan een mooier en socialer Drenthe? Met Hét compliment van Drenthe zet de Provincie Drenthe vrijwilligers in het zonnetje. Een groep vrijwilligers aanmelden kan van 1 september tot 1 oktober 2021 via www.provincie.drenthe.nl/compliment.

Met Hét compliment van Drenthe waardeert de provincie de inzet van vrijwilligers en krijgen zij een kans om wat extra’s te doen met 3.000 euro voor hun vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe. Hét compliment is bedoeld voor vrijwilligers die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier samenwerken. Vorig jaar ging Hét compliment naar Kinderkamp Zuid-Oost Drenthe. Dankzij deze vrijwilligers kunnen kinderen die het thuis wat minder breed hebben een fantastische vakantie beleven.

Na 1 oktober selecteert de onafhankelijke jury vijf genomineerden die op de website van de provincie Drenthe worden gepresenteerd. Op de ‘Dag van de Vrijwilliger’ op 7 december 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Reacties

Cookieinstellingen