Politie met speurhonden op zoek naar gevluchte automobilist na aanrijding tegen boom

Foto: Politie

STADSKANAAL – Een automobilist is vanavond op de vlucht gegaan na een ongeval in Stadskanaal.

Het ongeval gebeurde tegen 19:15 op het Noorderdiep, net over de grens met Groningen.

De bestuurder verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en raakte diverse bomen en paaltjes, om daarna in de berm aan de andere kant tegen een boom tot stilstand te komen. Onderweg verloor de auto zijn motorblok en enkele wielen.

Omdat er een grote ravage was ontstaan kwam de brandweer ter plaatse, maar van een slachtoffer was geen enkel spoor te bekennen. Hierop begon de politie een zoektocht, omdat het onmogelijk leek dat de bestuurder hier niet bij gewond was geraakt.

De man kon na een half uur enkele honderden meters verderop in de bosjes worden gevonden. Hij is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij zou volgens de politie waarschijnlijk onder invloed van alcohol zijn.

De hulpdiensten zijn nog geruime tijd bezig geweest met het schoonmaken van de weg, die vol lag met onderdelen van de auto.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen