Fietser naar ziekenhuis na botsing met busje (video)

Foto: RP

PAPENVOORT – Een fietser is vanmorgen gewond geraakt na een ongeval met een busje.

 

Het ongeval gebeurde op de N376 tussen Rolde en Grolloo ter hoogte van Marwijksoord. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing.

De fietser is na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Hier doet de politie onderzoek naar.

 

<iframe width=”1144″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/GEXbfDkHsm0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

<hr />

<strong>SHOP LOKAAL</strong> – Vind wat je zoekt in ons <a href=”/bedrijvengids/”>Online Warenhuis</a>!

<hr />

<strong>DEEL DIT BERICHT</strong> – Klik op één van de icoontjes <img class=”alignnone wp-image-6126″ src=”https://cdn.nieuws.nl/media/sites/105/2021/01/19095222/socialicoontjes-1.png” alt=”” width=”76″ height=”43″ /> boven de foto bij dit bericht.

<hr />

<strong>ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL </strong>-
<ul>
<li>Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:</li>
<li><span style=”color: #ffffff;”>.</span></li>
<li>

nieuwsbrief

</li>
</ul>

<hr />

Reacties

Cookieinstellingen