Noordpool Troupe zoekt jonge musici voor concerten Preuvenement en Noorderzon

Foto:

Noordpool Troupe nodigt jonge muzikanten uit Drenthe uit om deze zomer mee te doen aan SAWA MUSZYQUE, een gelegenheidsproject met multiculturele solisten en concerten tijdens het Preuvenement Assen en Noorderzon Groningen.

Noordpool Troupe is het jongere zusje van het Noordpool Orkest onder leiding van dirigent Reinout Douma en bestaat uit jonge musici tussen de 14 en 24 jaar. Ze spelen de muziek van het Noordpool Orkest, met jazz- en popsolisten en vaak ook nieuw geschreven muziek. Voor SAWA MUSZYQUE werkt het orkest samen met het Bab Ad-daar koor, een oed-speler uit Groningen en zangeres ISZA.

ISZA schrijft persoonlijke nummers over de kleine en grote dingen van het leven. Haar kwetsbare Nederlandse teksten gecombineerd met haar heldere zang, elektronische invloeden en haar akoestische gitaar zorgen voor een mysterieuze, maar warme sfeer op het podium.

Ben jij een jonge muzikant, gaat noten lezen je goed af en speel je een blaas-, strijk- of ritmesectie instrument? Speel dan mee. SAWA MUSZYQUE wordt uitgevoerd op 21 augustus op Noorderzon in Groningen en 28 augustus op het Preuvenement in Assen. Repetities worden in de week voor 21 augustus ingepland. Voor meer informatie en opgave: [email protected] / 0652630482.

Reacties

Cookieinstellingen