Marit zingt voor Drentse politici over post-corona tijdperk

Foto:

Singer-songwriter Marit Nygård zingt op 7 juli een speciaal geschreven lied voor het Drents parlement. Dit gebeurt tijdens de laatste vergadering voor het zomerreces van Provinciale Staten. Marit zingt in het lied over het post-corona tijdperk, waarin het misschien best wel eens moeilijk zal zijn om weer aan het normale leven te wennen. Naast dit lied blikt zij in twee andere songs terug op het coronajaar.

Marit Nygård studeert biologie in Groningen, maar komt oorspronkelijk uit Meppel. Zij won vorig jaar de eerste prijs in de categorie muziek van de Kunstbende en wist te ontroeren tijdens de Vrijheid Suite op het Bevrijdingsfestival Drenthe. Marit wordt gezien als aanstormend muzikaal talent. Zij begeleidt zichzelf op piano en gitaar en brengt kleine verdrietige, boze en blije liedjes uit het hart.

Marit verzorgt het optreden op verzoek van Stichting Kunst & Cultuur, die twee keer per jaar een talent tijdens een Statenvergadering mag programmeren vanwege een tekort aan podiumplaatsen in de provincie. Het optreden van Marit is om 13.30 uur live te zien op www.drentsparlement.nl.

Foto: K&C.

Reacties

Cookieinstellingen