Inschrijving Drentse Fiets4Daagse geopend

Foto:

De Drentse Fiets4Daagse gaat door; het evenement vindt dit jaar van 13 t/m 16 juli plaats. De online inschrijving is geopend. Wie mee wil doen moet er snel bij zijn, want in verband met de corona-maatregelen kunnen maar een beperkt aantal mensen meedoen.

Niettemin krijgen we deze zomer een vertrouwd beeld: volop fietsers in Drenthe met de bekende vlaggetjes aan het stuur, die vanuit de zeven startplaatsen routes van 30, 40 en 60 kilometer rijden. Ook zijn er weer kidsroutes en is er een Roll-on route. Fiets je graag één dag mee dan kan dat ook.

De startplaatsen zijn Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel, Norg en Westerbork.

Nieuw is dat de deelnemers starten in tijdsblokken om zo een spreiding te krijgen. Er kan alleen online ingeschreven worden. Inschrijven ter plaatse is niet mogelijk. Vier dagen fietsen betekent vier dagen starten vanuit dezelfde startplaats.

En vol is vol: op basis van de huidige maatregelen geldt er een maximum aantal starters op één moment. Dit kan betekenen dat een startplaats het maximum aantal deelnemers bereikt. Geadviseerd wordt hiermee rekening te houden!

“Ik ben echt een blij mens” zegt voorzitter Jan Broertjes. “Het zijn spannende tijden en je bent constant bezig met scenario denken. Het is dan toch geweldig dat er weer ruimte ontstaat om er samen weer meer op uit te gaan. Uiteraard binnen de 1,5m richtlijnen. Ook voor de organisaties achter de startplaatsen ben ik blij dat de energie die zij in dit evenement stoppen niet voor niets is geweest. We maken er samen een mooie vierdaagse van binnen de kaders die er zijn.”

Kijk op www.fiets4daagse.nl voor alle informatie. Hier kun je je ook inschrijven.

Reacties

Cookieinstellingen