Dronken bestuurder negeert stopteken en zwaait met mes naar agenten

Foto:

BAREVELD – De politie heeft gisteravond een 41-jarige man aangehouden die een aardige waslijst aan overtredingen op zijn naam had gezet.

De agenten zagen de man rijden op de N33 ter hoogte van Bareveld. Hier negeerde de man een stopteken. De agenten konden hem uiteindelijk tot stoppen dwingen en na controle bleek dat de man te veel gedronken had.

Toen de agenten de man om een rijbewijs vroegen bleek hij te rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De man had gips om zijn arm, en daar een mes in verstopt. Toen de agenten dit zagen en opmerkten begon de man met dit mes naar de agenten te zwaaien. Uiteindelijk heeft de man het mes laten vallen en is hij aangehouden.

De man uit Almere weigerde mee te werken aan het ademanalyse apparaat aan het bureau, dus zal hij voor het rijden onder invloed de hoogst mogelijke straf krijgen van de rechter. Behalve alle eerder genoemde overtredingen krijgt de man ook nog een bekeuring voor het niet bij zich hebben van een ID-bewijs.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen