Drie verdachten aangehouden voor grote brand restaurant De Rooie Kater

Foto: RJ

ZUIDLAREN – Naar aanleiding van de brand in de horecagelegenheid aan de Hogeweg in Zuidlaren eerder deze maand heeft de politie maandag drie verdachten aangehouden en verhoord, waaronder twee minderjarigen. Zij zijn allen na verhoor in vrijheid gesteld.

Maandag 24 mei heeft er een brand gewoed in een restaurant aan de Hogeweg in Zuidlaren. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van brand. Zo heeft onder andere de forensische opsporing sporenonderzoek gedaan en is er gesproken met getuigen.

Na aanvullend onderzoek heeft de politie maandag drie personen aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de brand in het restaurant. Zij zijn door de politie verhoord en inmiddels in vrijheid gesteld. Zij blijven verdachte in afwachting van bericht over eventuele verdere vervolging. Het onderzoek is nog in volle gang.

Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar wel informatie over deze brand? Bel dan met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen