Politie pakt bestuurder die met 190 km/h in gestolen auto over N33 rijdt

Foto: Niels Hoogma/Instagram

GIETEN – De politie heeft gisteravond een automobilist staande gehouden die fors harder over de N33 aan het rijden was dan toegestaan.

Zij kregen de Duitse bestuurder in het zicht tussen Assen en Gieten met een gemiddelde snelheid van 190 km/h, waar 100 km/h is toegestaan. Hierop kreeg de man een stopteken.

Bij de controle bleek het kenteken van de auto te horen bij een Honda, terwijl de auto een Mercedes betrof. Na een telefoontje van de agenten naar de Duitse collega’s bleek de Mercedes 4 maanden geleden verkocht te zijn maar niet meer op naam te zijn gezet. Daarop besloot de politie de auto ook in beslag te nemen en kon de bestuurder zijn weg op een andere manier vervolgen.

Een tijd later, toen de bestuurder al weg was, belde de Duitse politie terug en bleek de auto gestolen te zijn. De gegevens van de man zijn echter bekend en de recherche zal vandaag verder onderzoek doen.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen