Richard uit Anloo schittert in Oranje-commercial ALDI

Foto:

Vanaf maandag 17 mei juicht ALDI-medewerker Richard uit Anloo (op de foto tweede van links, met baard en puntmuts) erop los samen met andere collega’s in de allereerste Oranje-commercial van ALDI in Nederland. Het is een primeur dat medewerkers de hoofdrol spelen in een televisiecommercial van de discounter. Toen Richard de oproep zag om mee te doen, dacht hij meteen: ‘Dit wil ik eens meemaken. Ik heb al 15 jaar ervaring in het amateurtoneel, maar nog nooit voor een camera gespeeld. De verrassing dat ik een uitnodiging kreeg was daarom enorm’.

Nadat de discounter in september vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis op TV in Nederland te zien was met de merkcampagne ‘Natuurlijk wel. ALDI’, is het niet meer stil gebleven. Na een commercial voor de feestdagen en voor Pasen is er nu een unicum: de allereerste Oranje-commercial met in de hoofdrol medewerkers van ALDI.

Wij-gevoel
Het was voor ALDI direct duidelijk wie er de hoofdrol in de nieuwste commercial zouden spelen: ‘Met deze Oranje-commercial dragen we het wij-gevoel uit dat heerst in het land wanneer Nederland massaal achter Oranje staat. Juist dát gevoel is er altijd bij medewerkers van ALDI. We zijn trots om samen voor ALDI te werken. Dat is nu ook te zien in deze nieuwe tv-commercial’, aldus Luca Bade, Marketing Manager Campagnes bij ALDI in Nederland. Collega’s uit het hele land werden opgeroepen om te figureren en na een heuse auditie zijn vanaf 17 mei elf ALDI-kanjers op de buis te zien, onder wie Richard.

Eén groot Oranje-feest
Op de set werd alles uit de kast gehaald om er één groot Oranje-feest van te maken. Van de lekkerste hapjes en drankjes tot te gekke outfits, pruiken en schmink. Zal hij in zijn Oranje-outfit straks herkend worden? ‘Dat is nog wel de vraag, maar ik heb in ieder geval genoten van de opnamedag. Het was erg leerzaam’, zegt Richard.

 

Bron en foto: ALDI.


SHOP LOKAAL, OOK ONLINE – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


Reacties

Cookieinstellingen