Inschrijving Drentse ondernemersverkiezing geopend

Foto:

REGIO- Erevoorzitter van de jury – gedeputeerde Henk Brink – heeft via een online Kick-off meeting de inschrijving van de verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar 2021 geopend. Dit in het virtuele bijzijn van de winnaar van het afgelopen jaar, Micha Medendorp van MIRON Violetglass, de jury, sponsors, bestuur, de wethouders van de Drentse gemeenten, oud genomineerden en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen en andere relaties.

Uit ruim 40.000 Drentse ondernemingen gaat de jury ook dit jaar weer op zoek naar een bijzondere en succesvolle onderneming. In de zoektocht naar dé Drentse Onderneming van het Jaar 2021, selecteert de jury bedrijven die door hun succes, inzet, innovaties, maatschappelijke betrokkenheid, beleid en strategie boven het maaiveld uitsteken.

Ook in coronatijd
Henk Brink: “Ondernemerschap blijft belangrijk. Of je nu in coronatijd zit of niet. Drenthe kent vele mooie bedrijven. Deze verkiezing biedt een mooie kans om bedrijven en hun medewerkers in het zonnetje te zetten. Ik hoop dat ook dit jaar weer veel bedrijven deelnemen en we eind van het jaar een nieuwe Drentse Onderneming van het Jaar kunnen presenteren.”

Voordragen
Tot en met 10 juni kunnen succesvolle Drentse bedrijven worden voordragen, of natuurlijk door de eigen organisatie worden aangemeld. Dat kan via www.drentseondernemingvanhetjaar.nl. Alle aanmeldingen worden door een vakkundige jury eerst gecontroleerd op heldere en uitdagende criteria. In juni nomineert de jury uit alle aanmeldingen 10 bedrijven. Zij gaan tijdens de nominatieavond op 28 september 2021 hun onderneming presenteren. De finale vindt plaats op woensdag 24 november 2021, bij Schouwburg Ogterop in Meppel.

Bij de foto: De finalisten van vorig jaar, de bedrijven Bork, Olijslager en Miron. Welke bedrijven staan eind dit jaar op het Drentse podium? Eigen foto.


SHOP LOKAAL, OOK ONLINE – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


Reacties

Cookieinstellingen