Werken in de zorg iets voor jou? Check het Online Carrièrecafé

Foto:

Regio- Werken in de zorg was nog nooit zo actueel. Door de coronacrisis is maar weer eens duidelijk geworden hoe belangrijk dit werk is. Applaus en waardering. En de behoefte aan nieuwe medewerkers in de wijkverpleging, ouderenzorg en ziekenhuiszorg is groot. Iets voor jou? Check het in het Online Carrièrecafé.

Icare Verpleging & Verzorging, Noorderboog en Isala organiseren dit café op woensdag 21 april van 19.00 tot 21.15 uur. In zes korte workshops komen professionals aan het woord die vertellen over hun werk en de mogelijkheden die er binnen de organisaties zijn. Deelnemers kunnen in gesprek gaan met de professionals en vragen stellen.

Het Online Carrièrecafé is voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgenden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen. Meer informatie over het programma en de workshops is te vinden op: https://werkenbijicare.nl/carrierecafe. Om deel te kunnen nemen is het vooraf aanmelden bij één of meerdere workshops van belang.

Foto: Pixabay.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen