Fiets4Daagse gaat door

Foto Gerrit Boer
Foto:

Regio- De Fiets4Daagse gaat dit jaar door. Dat heeft het bestuur van de Amslod Drentse Fiets4Daagse besloten, na overleg met diverse partijen. Er zijn wel voorwaarden om de editie van 13 t/m 16 juli veilig te laten verlopen: deelnemers kunnen zich alleen online inschrijven en er wordt gewerkt met tijdsloten om te voorkomen dat teveel deelnemers tegelijk starten.

Voorzitter Jan Broertjes: “Iedereen is eraan toe om er weer lekker op uit te gaan. Met de maatregelen die we nemen en de verwachte vaccinaties, gaan we er prachtige en veilige fietsdagen van maken.” In de komende periode stippelen de zeven startplaatsen de routes uit.

Meer informatie over de exacte invulling van de Amslod Drentse Fiets4Daagse is vanaf 15 mei op de website www.fiets4daagse.nl te vinden, waarna deelnemers zich kunnen inschrijven.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen