Ruim drie kilometer N34 verdubbeld

Foto: Provincie Drenthe

Regio- De N34 is weer een stuk langer vierbaans: ruim drie kilometer weg tussen Emmen-West en de aansluiting met de Frieslandroute (N381) is verdubbeld. Dat meldt de provincie Drenthe maandag.

Er zijn twee viaducten verbreed en voor een vlotte aansluiting op de Frieslandroute zijn nieuwe op- en afritten gebouwd. Onderaan de op- en afritten zijn de rotondes opnieuw geasfalteerd en voorzien van een extra rijstrook die buiten de rotonde om gaat. In de komende twee maanden verricht aannemer Dura Vermeer afrondende werkzaamheden, zoals het inzaaien van de bermen met het Drentse bloemenmengsel.

Het is het tweede afgeronde deel van de verdubbeling van in totaal 10 kilometer van het zuidelijke deel van de N34. Eind 2020 was het eerste deel tussen Coevorden-Noord en Holsloot al opgeleverd. Komende tijd wordt gewerkt aan het laatste deel: de nieuwe fly-over en verdubbeling bij knooppunt Emmen-West. Eind dit jaar moet alles klaar zijn.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen