Aangetroffen dode man op vakantiepark niet door misdrijf om het leven gekomen

Foto: RJ

112- De overleden man, die op een vakantiepark aan de Oude Tolweg in Nieuwediep maandagochtend 22 maart werd aangetroffen, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een misdrijf is uitgesloten. De vier aangehouden personen worden in vrijheid gesteld.

De politie kreeg op maandagochtend een melding van een reanimatie. Daarop zijn agenten zijn ter plaatse gegaan maar reanimatie mocht niet baten. De politie is direct een onderzoek gestart naar de dood van deze 38-jarige man uit Polen en hield maandag drie mannen en een vrouw aan vanwege mogelijke betrokkenheid bij de dood van de man.

Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Het viertal wordt om die reden in vrijheid gesteld. Of ze verweten kan worden dat zij nagelaten hebben hulp te bieden bij levensgevaar, wordt nog nader onderzocht.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen