Dode man op vakantiepark is 38-jarige man uit Polen (Video)

Foto: RJ

112- Het lichaam, dat vanochtend op een vakantiepark in Nieuwediep werd gevonden, blijkt een 38-jarige man uit Polen te zijn.

Dat heeft de politie vanmiddag bekendgemaakt. De politie heeft inmiddels een vierde verdachte aangehouden. Eerder vandaag werden al drie andere verdachten aangehouden.

Vanmorgen kreeg de politie melding van een reanimatie. Agenten zijn ter plaatse gegaan maar reanimatie mocht niet baten. Er wordt onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak, een misdrijf wordt niet uitgesloten.

Er zijn in totaal vier personen aangehouden. Er wordt onderzoek gedaan naar hun mogelijke betrokkenheid. Er wordt uitvoerig onderzoek gedaan in en rondom het vakantiepark.

Getuigen
Wellicht zijn er mensen die iets hebben gezien op of rondom het vakantiepark of andere nuttige informatie hebben voor het onderzoeksteam. Neem dan contact op via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen