Hartje voor de doktersassistent

Foto: Pixabay

Vandaag (4 maart) is de Dag van de Doktersassistent. Wie de dokter wel eens heeft gebeld -en wie heeft dat nou niet- weet hoe druk de assistenten het altijd hebben. Ze zijn in die drukte het eerste aanspreekpunt en hoe vaak hebben ze wel niet een paniekerige beller moeten kalmeren? Of zelfs telefonisch eerste hulp moeten verlenen?

En al die klusjes op de praktijk, want de rol van de assistent wordt steeds groter in een maatschappij met een toenemende zorgvraag. Dus, even los van corona-applausjes, want de gewone zorg gaat ook door, en hoe: respect voor de doktersassistent!

Beste doktersassistent: jij bent vaak de spin in het web en de rots in de branding. Een zelfstandige en zelfbewuste professional. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij er niet was. Hoe zou het dan gaan op de praktijk, de post, het centrum en de poli? Daar moeten we toch niet aan denken?

Hartje!


Wil je dit bericht delen op Twitter, Facebook of LinkedIn? Klik dan op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen