Kappers en winkels in Aa en Hunze weer open

Foto: Pixabay

Topdrukte en blije gezichten vandaag bij de kappers en winkels in de gemeente Aa en Hunze: ze zijn weer open! En dat levert niet alleen drukke-maar-blije ondernemers op, maak ook veel klanten die blij zijn met hun nieuwe coupe of aankoop. Vandaag wordt een vrolijke dag en het lentezonnetje werkt ook nog mee…

Winkelen op afspraak
Er gelden wel wat beperkingen; winkelen is alleen op afspraak mogelijk. Winkelen op afspraak betekent dat de klant contact met een winkelier opneemt voor een afspraak om in de winkel rond te kunnen lopen.
Lees de exacte regels hier.

Contactberoepen
Behalve de kappers mogen ook andere contactberoepen weer aan het werk. Bijvoorbeeld masseurs en chiropractors. Ook met enkele regels, zoals het verplichte mondkapje voor beide.
Lees de exacte regels hier.


Wil je dit bericht delen op Twitter, Facebook of LinkedIn? Klik dan op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen