Tankstation N34 Zuidlaren verdwijnt

Foto: Google Maps

Weggebruikers kunnen tot en met zondag 14 maart tanken bij tankstation Brand Oil aan de N34 bij Zuidlaren. Het tankstation sluit op maandag 15 maart voorgoed zijn deuren. De pachtovereenkomst tussen de exploitant en de provincie Drenthe loopt af en is in goed overleg niet verlengd.

Het tankstation ligt aan de rand van een drinkwaterwingebied in het natuurgebied de Drentsche Aa. Om in de toekomst nadelige effecten voor het milieu te voorkomen, is besloten om de overeenkomst met de exploitant niet te verlengen. De exploitant draagt zorg voor de sloop van het tankstation en zorgt voor sanering van de bodem.

Om verkeersonveilige situaties en oneigenlijk gebruik van het terrein te voorkomen, zal de provincie de op- en afrit weghalen.


Wil je dit bericht delen op Twitter, Facebook of LinkedIn? Klik dan op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Reacties

Cookieinstellingen